Team

Ik doe niet alles alleen, maar werk samen met een geweldig team dat mij op verschillende manieren bijstaat. Hieronder stel ik ze even voor.

Hallo, Ik ben Michelle

 Ik ben 27 jaar. Ik woon samen met mijn vriend. In 2014 heb ik mijn diploma maatschappelijke zorg – persoonlijk begeleider gehaald. Ik heb daarna 5jaar gewerkt op een intensieve woning op asvz. Daarna heb ik 2,5 jaar gewerkt op onderwijscentrum leijpark als zorg in onderwijs voor amarant. Ook ben ik nu 6 jaar werkzaam bij das andere koek, een lunchroom voor mensen met een verstandelijke beperking (werk-leertraject). In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn familie en vrienden en houd mezelf bezig met wandelen/sporten.

Hallo, Ik ben Anouk

Hallo, ik ben Anouk. Ik werk sinds augustus 2021 bij Ingrid coaching en begeleiding. Je komt mij voornamelijk tegen bij de begeleiding van de kinderen. In 2022 heb ik de opleiding PRT niveau 2 succesvol afgerond binnen Ingrid coaching en begeleiding. Voorheen heb ik bij Amarant gewerkt. Eerst binnen dagbesteding en wonen voor mensen met een ernstige meervoudige beperkte mensen (EMB), eerst als begeleider en daarna als persoonlijk begeleider. Daarna heb ik nog 2 jaar gewerkt binnen Zorg in Onderwijs (ZIO), Praktisch Gezin Ondersteunend (PGO) en logeeropvang.

Hallo, Ik ben Hayno

Ik ben de man van Ingrid, waardoor je mij waarschijnlijk vaak op de praktijk zult tegen komen. Niet alleen omdat ik daar woon, maar ook omdat ik regelmatig meehelp met o.a het begeleiden op paard en het verzorgen van de dieren. Ik help actief bij de dagbesteding op en rond de boerderij.

Hallo, Ik ben Pleun

Ik ben 22 jaar oud en ik kom uit Udenhout. Vanaf augustus 2022 woon ik op kamers in Tilburg. Sinds september loop ik stage bij Ingrid. Ik studeer hbo-pedagogiek bij Fontys in Tilburg, en zit momenteel in het tweede leerjaar. Mijn stagedagen zijn op dinsdag en woensdag, en daarnaast werk ik ook de zaterdagen. Afgelopen schooljaar heb ik stage gelopen op een basisschool en hier gaf ik extra steun aan kinderen met een hulpvraag. Ik heb hiervoor de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond, en heb met veel plezier gewerkt in de kinderopvang. 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen te zijn met vrienden en familie, en ben ik het liefst buiten in de natuur. Daarnaast vind ik het leuk om te koken en om creatief bezig te zijn. 

Hopelijk hebben jullie nu een goed beeld van mij, en zie ik je graag terug in de praktijk!

Hallo, Ik ben Nick

Hoi, ik ben Nick. Soms kom je mij tegen als chauffeur.

Hallo, ik ben Julia

Mijn naam is Julia, en ik woon samen met mijn vriend en onze labrador Louis. Na mijn HBO opleiding als Sociaal Pedagogisch Werker, kreeg ik de gelegenheid om te werken bij een gezin waar ik in aanraking kwam met de ABA-methode. Deze ervaring wakkerde mijn interesse in deze benadering aan en leidde tot het behalen van mijn RBT (Registered Behavior Technician) diploma in 2020. Vervolgens heb ik mijn expertise verder uitgebreid door de PRT (Pivotal Response Training) opleiding te volgen.
Mijn passie voor dieren heeft me altijd gedreven om het met mijn werk te combineren. In 2023 heb ik de opleidingen Paarden Coaching (2Tango) en Dog Assisted Coaching (Pets4care) met succes afgerond. Verder heb ik mijn kennis en vaardigheden uitgebreid door deel te nemen aan cursussen zoals het Autisme BelevingsCircuit en NLP, wat mij in staat stelt om een nog effectievere coach te zijn.

Hallo, ik ben Yvonne

Samen met mijn man, onze 2 zonen en onze beestenboel woon ik in Weelde, België. Mijn grote droom is een Zorgboerderij waar je echt het verschil kunt maken voor iedereen die het nodig heeft. Deze droom komt voort uit het runnen van een horecagelegenheid samen met mijn vader. Mijn zus en ik hadden hier pony’s en geiten staan. Wij gaven les aan kinderen over de omgang en de verzorging van pony’s. Wat onbedoeld gebeurde was dat kinderen hier enorm van groeiden en meer zelfvertrouwen kregen. Dit was prachtig om te zien. Daar is mijn liefde voor dit werk geboren en uiteindelijk ben ik de HBO opleiding Maatschappelijk Werk gaan volgen. Daarna ben ik bij Amarant gaan werken waar ik als Persoonlijk Begeleider werkzaam was binnen PGO (Praktische Gezinsondersteuning) en ZIO (Zorg In Onderwijs). Via deze weg ben ik Ingrid tegengekomen. Mijn droom van die Zorgboerderij is daar! Inmiddels heb ik een opleiding Autisme Coach afgerond, het certificaat van de methodiek Teken Je Gesprek behaald, een opleiding Paardencoaching gevolgd en heb ik deelgenomen aan het Autisme BelevingsCircuit. Mijn werkveld bij Ingrid is voornamelijk het coachen, al dan niet met paard. Naast het coachen zie je mij ook weleens in de praktijk als begeleider.

Hallo, ik ben Christine

Ik ben sinds juni 2022 officieel n dienst bij Ingrid. Wellicht heb je me er al vaker gezien, dat ik op visite kwam of als ondersteuning bij de dagopvang hielp, ik ben namelijk ook de zus van Hayno.
Ik woon in Bladel samen met mijn man twee kinderen en twee hondjes. Ik ben afgestudeerd op het MDGO-VZ als verzorgende.
Mijn werk binnen de praktijk is vooral als ervaringsdeskundige, zowel binnen mijn eigen gezin en in mijn jeugd heb ik veel te maken gehad met Bipolaire stoornis, eetstoornis en ADHD/autisme.
Mijn zorgachtergrond komt ook goed van pas bij de dagopvang voor ouderen, daar werk ik op dinsdagochtend als gastvrouw. 
Ik hoop nog lang betrokken te blijven bij Ingrid coaching en begeleiding en me nog verder te ontwikkelen via trainingen en cursussen.

Hallo, ik ben Lotte

Ik ben een student aan het ROC Tilburg en ontzettend nieuwsgierig en wil alles proberen, sinds dit jaar loop ik stage bij Ingrid. Ik zit in mijn 2e jaar van Sociaal werk niveau 4. Bij Ingrid ben ik dus vooral bezig met oriënteren, mezelf ontwikkelen, leren van collega’s en zul je mij af en toe zien werken aan een school opdracht. In de loop van het jaar zal ik steeds een stukje meer zelfstandiger gaan werken. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met vrienden en familie op pad te gaan en speel graag een bord of kaart spel. Ook vind ik het ontzettend leuk om op reis te gaan en de wereld te zien.

Wij werken samen

Ons team versterkt door samenwerkingen met enkele personen die hun eigen praktijk hebben.

Hallo, Ik ben Jorieke

Mijn naam is Jorieke van der Westen en heb sinds 2014 mijn eigen praktijk in Berkel-Enschot: Praktijk EigenWijzer. In mijn eigen praktijk kijk ik altijd naar kwaliteiten en mogelijkheden van ieder die bij mij komt. 

Met Ingrid heb ik een hele fijne samenwerking gevonden waarbij we elkaar mooi aanvullen in onze kwaliteiten. Ingrid vraagt mij met regelmaat om mee te denken in casuïstiek van haar praktijk en vraagt mij ook een gedeelte van de individuele coaching op mij te nemen van kinderen, jongeren of ouders die bij haar komen als dat aansluit bij mijn kwaliteiten en ervaring.
Naast de individuele coaching geef ik ook trainingen, samen met Ingrid.

Hallo, Ik ben Demi

Ik ben kinder- en jeugdpsycholoog, ABA-trainer en PRT-therapeut. Sinds 2019 heb ik mijn eigen praktijk (www.praktijkdemi.nl). Ik begon tijdens mijn studie als begeleider van verschillende kinderen met autisme en zo is langzaamaan mijn eigen praktijk uitgebreid. Naast individuele begeleiding geef ik ook ABA training, PRT behandeling en denk ik mee in casussen waar een psychologisch perspectief gewenst is.

Waar onderwijs en zorg vaak nog los van elkaar functioneren, wil ik juist die brug vormen en dit samen nemen. Door mijn achtergrond in zowel psychologie (bachelor psychologie en master Kinder- en jeugdpsychologie) als onderwijs (bachelor leerkracht basisonderwijs), maak ik de combi tussen begeleiding, behandeling en onderwijs.Ik ga graag op zoek naar waar mogelijkheden liggen van kinderen.

Ik heb een fijne samenwerking met Ingrid waarbij ik ingevlogen wordt voor onderzoek of advies bij verschillende kinderen en waarbij ik vervolgens verslaglegging doe over het kind en zijn of haar behoeften en mogelijkheden. Samen met Ingrid geef ik ook ouderavonden om ouders inzicht en handvatten te geven in de opvoeding en/of omgang met hun kind. Verder ben ik ook in de praktijk te vinden voor de dagelijkse begeleiding van kinderen en coaching van kinderen en/of hun ouders.

In mijn vrije tijd ben ik gym- en turndocent van twee special gym groepen, voor sporters met een verstandelijke, gedragsmatige, lichamelijke of sensorische uitdaging.

 

Hallo, Ik ben Wendy

Mijn naam is Wendy Coomans en ik breng mensen graag in beweging, zowel mentaal als fysiek. Dat doe ik bij voorkeur buiten in de natuur; bewegen in de natuur is goed voor onze lichamelijke én geestelijke gezondheid en zorgt ervoor dat stemming en concentratie verbeteren en dat stress en spanning afnemen. Ideale omstandigheden om in te coachen dus!

Tijdens en na mijn studie aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding heb ik gezien welke invloed bewegen op mensen kan hebben, vooral als het gaat om zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde; de mentale veerkracht neemt enorm toe.

Mijn coaching is resultaat- en doelgericht. Samen gaan we op pad en kijken we naar de veranderingen die je teweeg wilt brengen. Alles wat nodig is om te veranderen, alle talenten, heb je al in je. Je hoeft dit vaak alleen naar boven te halen en verder te ontwikkelen. De instrumenten die ik hierbij gebruik komen voornamelijk uit de natuur, nlp en inzichten uit systemisch werk en aikido.

Hallo, Ik ben Ingrid

Mijn naam is Ingrid Klinkert, ik ben trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie, feedback en samenwerking. Ik ben opgeleid als trainer en coach en zet diverse methodes in. Ik werk zelf ook met opstellingen en organisatieopstellingen en zet deze methodiek op een laagdrempelige manier in. Ik ben heel intuïtief, met humor en denk graag buiten de box. Samen met Ingrid geef ik de training IK. Een training waar tijd en aandacht voor jezelf centraal staat.