Team

Ik doe niet alles alleen, maar werk samen met een geweldig team die mij op verschillende manieren bijstaat. Hieronder stel ik ze even voor.

Hallo, Ik ben Michelle

 Ik ben 27 jaar. Ik woon samen met mijn vriend. In 2014 heb ik mijn diploma maatschappelijke zorg – persoonlijk begeleider gehaald. Ik heb daarna 5jaar gewerkt op een intensieve woning op asvz. Daarna heb ik 2,5 jaar gewerkt op onderwijscentrum leijpark als zorg in onderwijs voor amarant. Ook ben ik nu 6 jaar werkzaam bij das andere koek, een lunchroom voor mensen met een verstandelijke beperking (werk-leertraject). In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn familie en vrienden en houd mezelf bezig met wandelen/sporten.

Hallo, Ik ben Anouk

Ik werk sinds 1 augustus 2021 bij Ingrid coaching en begeleiding. Ik ben 29 jaar, en woon samen met mijn vriend en hond in Goirle. In 2012 heb ik mijn diploma – Maatschappelijke zorg niveau 3 behaald. Hierna ben ik gaan werken als begeleider binnen Amarant. Eerst 3 jaar binnen dagbesteding, daarna bijna 5 jaar op wonen. Zowel bij de dagbesteding als binnen wonen werkte ik met de doelgroep EMB (ernstig meervoudig beperkt). Tijdens het werken op wonen zocht ik meer uitdaging en ben ik de opleiding Maatschappelijke zorg niveau 4 gaan doen. Met succes het diploma behaald en gewerkt als persoonlijk begeleider. Afgelopen 2 jaar heb ik gewerkt als begeleider Zorg in Onderwijs binnen het Onderwijscentrum Leijpark. De overstap naar Ingrid Coaching en begeleiding heb ik gemaakt omdat ik graag met kinderen wilde werken en hen helpen in zijn/haar ontwikkeling.

Hallo, Ik ben Hayno

Ik ben de man van Ingrid, waardoor je mij waarschijnlijk vaak op de praktijk zult tegen komen. Niet alleen omdat ik daar woon, maar ook omdat ik regelmatig meehelp met o.a het begeleiden op paard en het verzorgen van de dieren. Ik help actief bij de dagbesteding op en rond de boerderij.

Hallo, Ik ben Pleun

Hoi, Ik ben Pleun en ik ben 23 jaar oud en ik kom uit Tilburg. Ik studeer sociaal werk en ik zit nu in mijn afstudeerjaar. Ik loop stage bij Ingrid coaching en begeleiding sinds dit jaar, en je zult me steeds vaker en zelfstandiger zien werken binnen het bedrijf.  

Hallo, Ik ben Nick

Hoi, ik ben Nick. Soms kom je mij tegen als chauffeur.

Hallo, Ik ben Lieky

Ik ben voetreflextherapeut en zwemonderwijzeres. Tijdens Corona ben ik Ingrid gaan helpen in de vorm van assistent gastvrouw. Ik ben er tijdens logeerweekenden om de begeleiding te assisteren waar nodig. Denk hierbij aan koken en boodschappen doen. Vanwege mijn achtergrond als zwemjuf geef ik ook zwemles aan een aantal cliënten van Ingrid. Op dit moment doe ik de opleiding NLP, dus wie weet kan ik mijn werkzaamheden bij Ingrid Coaching en begeleiding in de toekomst uitbreiden.

Wij werken samen

Ons team versterkt door samenwerkingen met enkele personen die hun eigen praktijk hebben.

Hallo, Ik ben Jorieke

Mijn naam is Jorieke van der Westen en heb sinds 2014 mijn eigen praktijk in Berkel-Enschot: Praktijk EigenWijzer. In mijn eigen praktijk kijk ik altijd naar kwaliteiten en mogelijkheden van ieder die bij mij komt. 

Met Ingrid heb ik een hele fijne samenwerking gevonden waarbij we elkaar mooi aanvullen in onze kwaliteiten. Ingrid vraagt mij met regelmaat om mee te denken in casuïstiek van haar praktijk en vraagt mij ook een gedeelte van de individuele coaching op mij te nemen van kinderen, jongeren of ouders die bij haar komen als dat aansluit bij mijn kwaliteiten en ervaring.
Naast de individuele coaching geef ik ook trainingen, samen met Ingrid.

Hallo, Ik ben Esther

Mijn naam is Esther Noorlander, ik heb een dochter van 20 jaar, en een zoon van 17 jaar. Ik ben 21 jaar werkzaam als psychiatrische verpleegkundige binnen GGZ Breburg, ik ben inmiddels weer 2’5 jaar werkzaam in de functie van praktijk ondersteuner geestelijke gezondheidszorg in drie verschillende huisartsenpraktijken waarbij ik mensen behandel en begeleid met diverse psychiatrische en psychische en psycho sociale problematiek.

Mijn affiniteit gaat uit naar het coachen van mensen met een autisme spectrum stoornis die normaal tot hoogbegaafd zijn.

Ik vind het belangrijk om naast de beperkingen van iemand ook zijn sterke kanten te benutten,  iemand helpen te bevorderen om stappen te laten maken naar zijn gewenste situatie, door het aanreiken van praktische handvatten en tools.

Hallo, Ik ben Wendy

Mijn naam is Wendy Coomans en ik breng mensen graag in beweging, zowel mentaal als fysiek. Dat doe ik bij voorkeur buiten in de natuur; bewegen in de natuur is goed voor onze lichamelijke én geestelijke gezondheid en zorgt ervoor dat stemming en concentratie verbeteren en dat stress en spanning afnemen. Ideale omstandigheden om in te coachen dus!

Tijdens en na mijn studie aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding heb ik gezien welke invloed bewegen op mensen kan hebben, vooral als het gaat om zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde; de mentale veerkracht neemt enorm toe.

Mijn coaching is resultaat- en doelgericht. Samen gaan we op pad en kijken we naar de veranderingen die je teweeg wilt brengen. Alles wat nodig is om te veranderen, alle talenten, heb je al in je. Je hoeft dit vaak alleen naar boven te halen en verder te ontwikkelen. De instrumenten die ik hierbij gebruik komen voornamelijk uit de natuur, nlp en inzichten uit systemisch werk en aikido.

Hallo, Ik ben Ingrid

Mijn naam is Ingrid Klinkert, ik ben trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie, feedback en samenwerking. Ik ben opgeleid als trainer en coach en zet diverse methodes in. Ik werk zelf ook met opstellingen en organisatieopstellingen en zet deze methodiek op een laagdrempelige manier in. Ik ben heel intuïtief, met humor en denk graag buiten de box. Samen met Ingrid geef ik de training IK. Een training waar tijd en aandacht voor jezelf centraal staat.