Wij werken samen

Ik doe niet alles alleen, maar werk samen met een geweldig team die mij op verschillende manieren bijstaat. Hieronder stel ik ze even voor.

Hallo, Ik ben Jorieke

Mijn naam is Jorieke van der Westen en heb sinds 2014 mijn eigen praktijk in Berkel-Enschot: Praktijk EigenWijzer. In mijn eigen praktijk kijk ik altijd naar kwaliteiten en mogelijkheden van ieder die bij mij komt. 

Met Ingrid heb ik een hele fijne samenwerking gevonden waarbij we elkaar mooi aanvullen in onze kwaliteiten. Ingrid vraagt mij met regelmaat om mee te denken in casuïstiek van haar praktijk en vraagt mij ook een gedeelte van de individuele coaching op mij te nemen van kinderen, jongeren of ouders die bij haar komen als dat aansluit bij mijn kwaliteiten en ervaring.
Naast de individuele coaching geef ik ook trainingen, samen met Ingrid.

Hallo, Ik ben Michelle

 Ik ben 27 jaar. Ik woon samen met mijn vriend. In 2014 heb ik mijn diploma maatschappelijke zorg – persoonlijk begeleider gehaald. Ik heb daarna 5jaar gewerkt op een intensieve woning op asvz. Daarna heb ik 2,5 jaar gewerkt op onderwijscentrum leijpark als zorg in onderwijs voor amarant. Ook ben ik nu 6 jaar werkzaam bij das andere koek, een lunchroom voor mensen met een verstandelijke beperking (werk-leertraject). In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn familie en vrienden en houd mezelf bezig met wandelen/sporten.

Hallo, Ik ben Ingrid

Mijn naam is Ingrid Klinkert, ik ben trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie, feedback en samenwerking. Ik ben opgeleid als trainer en coach en zet diverse methodes in. Ik werk zelf ook met opstellingen en organisatieopstellingen en zet deze methodiek op een laagdrempelige manier in. Ik ben heel intuïtief, met humor en denk graag buiten de box. Samen met Ingrid geef ik de training IK. Een training waar tijd en aandacht voor jezelf centraal staat.

Hallo, Ik ben Ingrid

Mijn naam is Ingrid Muijs en met Flow&zo ik richt me op coaching en training voor moeders. Ik ben met Ingrid in contact gekomen, omdat ik me ben gaan richten op coaching en training. En Ingrid heeft deelgenomen aan mijn training Flow voor Moeders. Zelf ben ik ook moeder van 2 kinderen en ik ben getrouwd. Uit eigen ervaring weet ik dat het gezinsleven erg hectisch kan zijn en dat het lastig is om je tijd, aandacht en energie tussen jezelf, je gezin en je werk te verdelen. Wanneer je een kind met extra zorg hebt, kan goed zorgen voor jezelf een nog grotere uitdaging zijn. Terwijl dit juist essentieel is om goed voor een ander te kunnen zorgen! Flow&zo is er voor al die lieve moeders die zo hard hun best doen alle ballen hoog te houden en die behoefte hebben aan meer flow, grip, rust en ruimte.

Hallo, Ik ben Esther

Mijn naam is Esther Noorlander, ik heb een dochter van 20 jaar, en een zoon van 17 jaar. Ik ben 21 jaar werkzaam als psychiatrische verpleegkundige binnen GGZ Breburg, ik ben inmiddels weer 2’5 jaar werkzaam in de functie van praktijk ondersteuner geestelijke gezondheidszorg in drie verschillende huisartsenpraktijken waarbij ik mensen behandel en begeleid met diverse psychiatrische en psychische en psycho sociale problematiek.

Mijn affiniteit gaat uit naar het coachen van mensen met een autisme spectrum stoornis die normaal tot hoogbegaafd zijn.

Ik vind het belangrijk om naast de beperkingen van iemand ook zijn sterke kanten te benutten,  iemand helpen te bevorderen om stappen te laten maken naar zijn gewenste situatie, door het aanreiken van praktische handvatten en tools.

Hallo, Ik ben Shannon

Ik ben de dochter van Ingrid, waardoor je mij waarschijnlijk vaak op de praktijk zult tegen komen. Niet alleen omdat ik daar woon, maar ook omdat ik regelmatig meehelp met o.a het begeleiden op paard en het verzorgen van de dieren. Ik ben zelf opgegroeid met ondersteuning en weet als geen ander hoe fijn goede begeleiding kan zijn. Daarom help ik graag een handje mee!