Hallo, Ik ben Ingrid

Mijn naam is Ingrid Tempels-Vromans. Ik ben geboren in 1973, getrouwd met Hayno. Samen zijn wij trotse ouders van Shannon en Brandon. En sinds kort trotse oma en opa van Maya.

In mijn gezin komt ADHD, ADD, hoogbegaafdheid en sensitiviteit voor, waardoor ik al jaren bezig ben mijzelf te verdiepen in de belevingswereld en de denkwijze die bij mijn gezinsleden horen.

Vanuit deze groeiende interesse in de problematiek binnen mijn gezin en om rust in mijn gezin te creëren ben ik diverse opleidingen gaan volgen. Dit heeft er ook toe geleid dat ik in 2016 mijn eigen coaching- en begeleiding praktijk ben gestart.

Ervaring & Kennis

De combinatie tussen mijn eigen ervaringen als ouder van kinderen met labels en de kennis die ik heb opgedaan in mijn eigen praktijk, zorgen ervoor dat ik beide kanten ken; van zowel de ouders als het kind.

In mijn aanpak probeer ik dichtbij de beleving van de andere persoon te blijven en geef ik vooral praktische tips waar iemand direct baat bij kan hebben. Bij mij hoef je niet bang te zijn voor ingewikkelde termen en moeilijke woorden; ik zeg waar het op staat zonder allerlei toeters en bellen.

Persoonlijk contact

De basis ligt voor mij in het menselijk contact. Door met mensen het gesprek aan te gaan, te luisteren en te observeren, breng ik in kaart waar de knelpunten liggen en welke handvaten ik aan kan reiken om deze op te lossen.

Geen ellenlange rapporten, maar duidelijke tips. Ieder persoon is uniek, en daardoor verdient ieder persoon een eigen, individuele aanpak.

Certificaten en diploma’s

Als coach, begeleider en trainer ben in continu opzoek naar manieren om mezelf te blijven ontwikkelen. Zo zorg ik ervoor dat ik breed opgeleid ben en de juiste certificaten en diploma’s heb om iedereen goed te kunnen coachen en begeleiden.

 • SKJ geregistreerd
 • HBO Jeugd- en gezinsprofessional
 • Meldcode Aandacht functionaris
 • Trainer in Executive Functies
 • Master NLP practitioner
 • NLP practitioner
 • Systemisch Coachen
 • Coaching ADHD & ADD
 • Coaching ASS
 • Coaching Autisme
 • Diverse modules gevolgd bij Auris  voor TOS
 • Familie opstellingen
 • Familie opsteller
 • Familie & Organisatie opstellingen
 • Life-boat
 • Bewijs van deelname kindergebarentaal
 • Certificaat kwispelkracht
 • Stoplichtkaartjes certificaat
 • BHV

Al mijn diploma’s en certificaten kunnen als bewijs worden opgevraagd, door contact met mij op te nemen.